Apparently I’m intelligent…

Feels a bit weird when you get a letter like this in dvd folder you bought

Hej Medmänniska. Du är intelligent om det är sexigt! Visste du om att en tredjedel av pengarna du lägger på film går raka spåret in i nya film projekt. När jag var liten blev jag mycket inspirerad av film och teater. Dom miljörer som byggts var så verkliga men alldels på låtsas. Jag blev fylld av fantasi. Jag ville vara i den där låtsasvärlden och arbeta. Nu är jag det och det är väldigt kul. Det vore sorgligt om branschen inte fick betalt för den kreativa verksamhet som behövs för att skapa film. Det skulle inte bli några filmer till slut. Tack för att du är med och sponsrar istället för att ladda ner olagligt på nätet.

Vänliga hälsningar Cecilia Frode och Vi som jobbar med film

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.